Could not save XML file

Could not save marker XML file (/nas/wp/www/cluster-2148/eatsweden/wp-content/uploads/wp-google-maps/2markers.xml) for Map ID 2

 

 

I åtta års tid har vi erbjudit er att smaka, njuta och umgås på några av Stockholms bästa restauranger och varje år har varit en succé. Nu är det dags igen och i år känns det extra bra då flera av krogarna är nyöppnade och riktiga pärlor. Detta tillsammans med några av våra absoluta favoriter gör EatSweden Stockholm 2015 till en fantastisk utgåva.

Naturligtvis är god mat, skön stämning och smakfull inredning fortfarande ledorden och bland de tolv av Stockholms bästa krogar hittar du i år mycket närodlat och ekologiskt men också franskt och kinesiskt. Mixen känns spännande och förväntningarna är höga.

Årets bok presenterar restaurangerna så som Bergamott, Broms Karlaplan, Delikatessen Bistro Bar, EAT, Görvälns Slott, Långbro Värdshus, Linje 10, Lux dag för dag, Operakällaren (Bakfickan, Operabaren), Proviant, Restaurang Tradition och The Crooked Leg.

Var och en av de tolv restaurangerna bjuder dig (i ett sällskap på minst två personer) på en varmrätt när du visar upp boken. Om restaurangen har en fast meny får du 250 kr i avdrag. Erbjudandet gäller under perioden 1 november 2014 – 31 december 2015. Se utförliga användarvillkor här. 

Trots den ständiga succén varje år väljer vi att begränsa upplagan till 5000 exemplar och varje bok är exklusivt numrerad. Vi vill att du ska känna dig utvald när du nu sitter med boken i din hand. Många skriver och är ledsna över att de inte kunnat köpa EatSweden efter maj månad. Det enkla skälet till det är bokens begränsade upplaga.

Vi hoppas att vi får skämma bort dig!

Ifjol instiftade vi EatCare och skänker 10 kr per såld bok till Cancerfonden. Så tack för att du är med i kampen mot cancer! Tillsammans kan vi besegra den.