En mor/dotter dag på någon av Stockholms bästa SPA-anläggningar har blivit möjligt! Tack!

Monique

Vilken överraskning! Tolv toppkrogar bjuder mig på middag…sweet!

Karol Gonzales

Jag måste tacka för ett väldigt trevligt koncept! Jag och min sambo hade boken i Göteborg tidigare och nu när vi flyttat till Malmö så provade vi det igen för att kanske hitta några favoriter. Vi har vad jag minns bara haft trevliga restaurangbesök med hjälp av era tips. Oftast bjuds man på den ense varmrätt men ibland har de kunnat trixa till något extra om man tagit en meny tex. Tack!

Tobias

VAD KUUUUL!!! Nu ska frugan få åka på SPA så hon får simhud mellan tårna!!

Juan

TJOHOOO!!! Jag är en av de lyckliga vinnarna på FB till denna bok!!!!!!! Om detta nu är sant så säger jag bara 1000 o åter 1000 TACK till er som har gjort så att jag känner mig som ett litet förväntansfullt barn på julaftonen!!!!! Återigen ett stort TACK + KRAM

Annmari Muhlbauer

Hej! Jag var med i er FB-tävling. Hur glad är inte jag nu när jag är en av vinnarna! Det ska bli hur kul som helst att åka “hem” & äta gott Jag är ju Stockholmare men hamnade på vischan….Kraaaam till er alla

Carina Gerdin

Hej bästa EatSweden Stockholm! Tusen Tack för boken! Nu ser jag fram emot spännande möten på nya spännande restauranger i Stockholm! Jag önskar Er en fantastisk sommar!

Cecilia Peyron

Hej!! Så fantastiskt glad jag är för boken! Tack verkligen! Underbart – jag som älskar Stockholm och mat…

Kerstin Jonsson

Hej ni goa & trevliga killar & tjejer på EatSweden Stocholm! Är såå oerhört glad och tacksam för den fina boken så TUSEN, TUSEN tack snälla ni :o)

Maud Sundgren

Gissar att det inte blir någon Eat Sweden Göteborg i år heller? Eller kommer ni smyga in en i sista stund Håller tummarna för 2015!

Malin

Idag kom Skåneboken, tusen tack. Nu vill jag både gratulera er till en kalas bok/ide´och givetvis. Önska er alla en riktigt fröjdefull jul o ett gott nytt år. Vi kommer glida runt på olika ställen, äta för 2 o betala för 1… o även så gör vänner till oss. Kram till er alla!

Tina

Bästa uppfinningen sen hjulet och öl

Mikke