Restaurang Bergamott är en klassisk kvartersrestaurang serverad på vita dukar. Vi startade 2005 och har fört en självvald tillbakadragen tillvaro eftersom vi tror att det måste ta tid för att i lugn och ro bygga sin identitet. Det har hänt att gäster klivit in hos oss och berättat att de bott i kvarteret i flera år utan att veta att Bergamott är en restaurang.

Vi lagar mat av hög kvalitet utan att slå oss för bröstet och hoppas att maten och miljön ska tala för sig själv. Här serveras god mat och goda viner under intressanta samtal. Vi jobbar med färska råvaror och handlar ofta och lite – precis som vi uppmanar alla hushåll att handla. Bergamott vill också medverka till en levande stadsmiljö där servicen levereras småskaligt och personligt – att handla bör vara en av dagens höjdpunkter och bör åtföljas av lustkänslor.

Typ av kök: Franskt kök
Grundad: 2005
Antal platser: 55
Köksmästarens favorit: Vällagat av bästa råvara till rimligt pris
Öppettider: tis–lör 17:30–24:00, mån-sön stängt
Adress: Hantverkargatan 35
Telefon: 08 – 650 30 34
Hemsida: www.restaurangbergamott.se

365 DKK Bestil

", }, ], options:{ draggable: false, }, events:{ click: function(marker, event, context){ var map = jQuery(this).gmap3("get"), infowindow = jQuery(this).gmap3({get:{name:"infowindow"}}); if (infowindow){ infowindow.open(map, marker); infowindow.setContent(context.data); } else { jQuery(this).gmap3({ infowindow:{ anchor:marker, options:{content: context.data} } }); } }, closeclick: function(){ var infowindow = jQuery(this).gmap3({get:{name:"infowindow"}}); if (infowindow){ infowindow.close(); } } } } }); } kad_build_gmap(); jQuery('.woocommerce-tabs ul.tabs li a' ).click( function() { jQuery('#map_address15').gmap3('destroy'); setTimeout(kad_build_gmap, 200); }); });