Sedan 2004 har vi tilbudt dig til at smage, nyde og socialisere i nogle af de bedste restauranter. Hvert år har været en succes! På trods af dette, vælger vi at begrænse udgave til 5000 eksemplarer, og hver bog er eksklusiv nummererede. Vi vil have dig til at føle du valgte, da du sidder med en bog i hånden. Samt gøre du føler at vores restauranter er meget nøje udvalgt for dig. Vi begrænser os til de bedste. Og tilbyder kvalitet før kvantitet.

Idéen blev født ved at indse, at du normalt bevæge sig i samme restauranter og værtshuse, ofte i deres egne kvarterer. Ideen med EATDenmark er for dig at besøge en ny restaurant hver måned, og dermed deltage i hvilken by eller region har at tilbyde dig. EATDenmark er meget værdsat, især som en gave, og siden 2004 har vi guidet glade gourmeter, og i de senere år også spa fest.

EATSweden er den oprindelige og konceptet er forblevet den samme siden dens begyndelse.

Mange mennesker skriver og er ked af, at de ikke kunne købe EAT for maj måned. Den enkle årsag til dette er bogens limited edition og bogen sælger ud.

2014 år vi nedsat EatCare og donerer 10 pr bog solgt til Pink Ribbon kampagnen. Så tak for at være med og bidrage til kampen mod kræft! Sammen kan vi besejre det.

Tak for at lade os forkæle dig! EATDenmark ønsker dig en velsmagende måltid og / eller en vidunderlig vidunderlig spa oplevelse!