Sedan 2004 har vi tilbudt dig til at smage, nyde og socialisere i nogle af de bedste restauranter. Hvert år har været en succes! På trods af dette, vælger vi at begrænse udgave til 5000 eksemplarer, og hver bog er eksklusiv nummererede. Vi vil have dig til at føle du valgte, da du sidder med en bog i hånden. Samt gøre du føler at vores restauranter er meget nøje udvalgt for dig. Vi begrænser os til de bedste. Og tilbyder kvalitet før kvantitet.

Idéen blev født ved at indse, at du normalt bevæge sig i samme restauranter og værtshuse, ofte i deres egne kvarterer. Ideen med EATDenmark er for dig at besøge en ny restaurant hver måned, og dermed deltage i hvilken by eller region har at tilbyde dig. EATDenmark er meget værdsat, især som en gave, og siden 2004 har vi guidet glade gourmeter, og i de senere år også spa fest.

EATSweden er den oprindelige og konceptet er forblevet den samme siden dens begyndelse.

Mange mennesker skriver og er ked af, at de ikke kunne købe EAT for maj måned. Den enkle årsag til dette er bogens limited edition og bogen sælger ud.

2014 år vi nedsat EatCare og donerer 10 pr bog solgt til Pink Ribbon kampagnen. Så tak for at være med og bidrage til kampen mod kræft! Sammen kan vi besejre det.

Tak for at lade os forkæle dig! EATDenmark ønsker dig en velsmagende måltid og / eller en vidunderlig vidunderlig spa oplevelse!

560282_10151177569646649_920669706_n

Beatrice O’Dowd

Beatrice er ansvarlig for restauranten bøgernes indhold og forsøger altid at præsentere en frisk ny liste blandet med tilbagevendende perler. beatrice@eatdenmrk.dk

Jochen

Jochen Schmelzer

Jochen er oprindeligt fra Tyskland og er EATSwedens grundlægger og ejer. Han er en sand gourmand og restauranter, han besøgte nemt tælles. Ideen med bogen, han kom på, da han boede i Stockholm i en periode. “Jeg rørte mig i min lille blok som så mange andre, og selvom jeg ønskede at opdage Stockholm og dens udvalg af restauranter jeg gik ofte til den samme restaurant. Jeg ønskede at bogen skal være som en vejledning for at opdage byens perler.” Stockholm var den første, og i dag bogen i fjorten byer i syv lande, og er en stor succes.

Anna

Anna Benson

Anna er en succesfuld kunstner og forfatter til flere bøger og udsolgte åbninger i bagagen. Dybest set er hun en journalist og skriver blandt andet bakker Connoisseur og Livsstil. Ikke alt for sjældent om øverste restauranter rundt omkring i verden. Anna har en flair for gourmetkøkken og er en hyppig gæst i den svenske restaurant jungle. Både på gourmet som lille blok krog. 

Monika

Monika Lenander

Monika Lenander har en baggrund i rejsebranchen i møder og arrangementer og har besøgt mange hoteller og resort kurbade rundt om i verden. Siden 2009 Monika eget firma og er et frisk pust i de samfund, hun deltager i. Hun har altid været fascineret af spa besøg tager sigte på sundhed og trivsel gennem de fire hjørnesten; bevægelse, hvile, næring og røre den rette balance.