Could not save XML file

Could not save marker XML file (/nas/wp/www/cluster-2148/eatsweden/wp-content/uploads/wp-google-maps/3markers.xml) for Map ID 3

 


Äntligen kan vi återigen erbjuda er att smaka, njuta och umgås på några av Göteborgs bästa restauranger. EatSweden är ständigt en succé och mycket uppskattad. I år känns det extra bra då flera av krogarna är riktiga klassiker. Detta tillsammans med några av våra absoluta favoriter gör EatSweden Göteborg 2015 till en fantastisk utgåva.

Naturligtvis är god mat, skön stämning och smakfull inredning fortfarande ledorden och bland de tolv av Göteborgs bästa krogar hittar du i år mycket ekologiskt, närodlat och husmanskost men också inslag av México, Italien och Japan. Mixen känns spännande och förväntningarna är höga.

Vi hoppas att vi får skämma bort dig!

Årets bok presenterar restaurangerna Barrique Wine Bar, Fiskekrogen, Koka, La Cucina Italiana, Linnéa Art Restaurant, Mr.P, Puta Madre, Råda Säteri, Simsons Prästgård, Swedish Taste, vRå, Wasa Allé.

Var och en av de tolv restaurangerna bjuder dig (i ett sällskap på minst två personer) på en varmrätt när du visar upp boken. Om restaurangen har en fast meny får du 250 kr i avdrag. Erbjudandet gäller under perioden 1 november 2014 – 31 december 2015. Se utförliga användarvillkor här. 

Trots den ständiga succén varje år väljer vi att begränsa upplagan till 5000 exemplar och varje bok är exklusivt numrerad. Vi vill att du ska känna dig utvald när du nu sitter med boken i din hand. Många skriver och är ledsna över att de inte kunnat köpa EatSweden på våren. Det enkla skälet till det är bokens begränsade upplaga.

Vi hoppas att vi får skämma bort dig!

Ifjol instiftade vi EatCare och skänker 10 kr per såld bok till Cancerfonden. Så tack för att du är med i kampen mot cancer! Tillsammans kan vi besegra den.