Generelt
Du skal være mindst 18 år for at bestille fra os. Hvis du er under 18 kræver forældrenes samtykke. Ved tvist følger Benzer Publishing AB altid Forbrugerklagenævnets anbefalinger.

Levering
Levering sker indenfor 2-7 arbejdsdage til den adresse, du har angivet.
Ved bestilling af varer indeholdende autografer eller lignende kan leveringen tage længere tid men vi bestræber os om at levere hurtigst mulig. Levering vil blive foretaget af USPS eller DHL.

Priser
Alle vores priser er inkl. 6% moms samt forsendelse. Ingen andre skatter eller afgifter.

Betaling
Du kan nemt og sikkert betale med kredit- eller betalingskort og netbank via vores leverandør Klarna. Vi tilbyder også faktura betaling i samarbejde med Klarna. Betalingsbetingelserne er så 14 dage, ved fakturabetaling tilkommer et gebyr på 19 DKK. For at bestille via faktura, skal du være 18 år gammel og være registreret i Danmark og ikke være registreret i RKI. Fakturaen vil blive tilsendt på mail, du bedes derfor indtaste gyldig e-mailadresse. Ved sen betaling forbeholder vi os retten af sende en betalingspåmindelse, ved forsendelse af påmindelse tilkommer et rykkergebyr på 48 DKK. Renter på 2% per måned vil også tilskrives saldo med start fra sidste betalingsfrit. Manglende betaling forelagt sagenvil udløse den lovpligtige inkasso omkostningen på 128 DKK. Klarna forbeholder sig ret til at i særlige tilfælde afvise levering og genoverveje købers kreditværdighed.’

Fortrydelsesret
Du har ret til at fortryde dit køb inden for 14 dage (dette gælder ikke for virksomheder). Fortrydelsesretten løber fra modtagelse af bestilt vare og 14 dage fremadrettet, for returnering af varen forudsætter at produktet er intakt samt at emballagen er ubrudt. Ved brug af fortrydelsesretten er kunden ansvarlig for at returneringen sker ansvarligt og sikkert. Tilbagebetaling vil ske indenfor 30 dage.

Fejl i udgivelse
Vi forbeholder os prisjusteringer (såsom ændringer i priser fra vores leverandører, valutaudsving), lagerændringer og ev. tekniske fejl i webshoppen, browser eller server.

Personlige oplysninger
Benzer Publishing AB er ansvarlig for behandling af personoplysninger, samt lagring af vores kunders personoplysninger. Dine personlige oplysninger vil kun blive brugt for at bevare kundeforholdet via e-mail, sms og andre markedsføringsformål fra virksomheden. Du kan til enhver tid anmode om, at personoplysninger rettes eller slettes hvis du ikke ønsker at dine oplysninger skal bruges til direkte markedsføring.

Klager
Hvis den leverede varen er forkert, eller hvis produktet er beskadiget i transporten kan du selvfølgelig returnere ordren. De bedes kontakte os hurtigst mulig, dog senest 14 dage efter at varen er modtaget. Kontakt kundeservice på info@eatdenmrk.dk om det videre forløb.
I tilfælde af uenighed, følger vi altid forbrugerklagenævnet, ARN, anbefalinger.

Reservation
Vi forbeholder os ret til at afslutte salget, og at slette en artikel. Vi forbeholder os ret til pris og stavefejl. Vi ansvarer ikke hvis restauranter eller spabade genomgår større omlægninger i perioden.